Dairy interview Questions l #Dairy #Farm Interview l #डेयरी फार्म इंटरव्यू



Dairy interview Questions l #DairyFarm Interview
Dairy farm.
1. Meaning of dairy technology.
Ans. Dairy technology food technology,branch milk engineering.
2. Define milk.
Ans. Health animals.
3. Cow milk.
Ans.fat cow (87%).
4. Buffalo milk.
Ans. Fat buffalo (7 to 11).
5. Can you breeds of cow and buffalo.
Ans. 2 types breeds( cow, saival) and buffalo, muarra.
6. Dairy products.
Ans. Curd, butter, cheese.
7. Operation flad.
Ans. Dr. Vargiskuriyen, 1970 start 1970- 1996, three stage.
8.what is NDDB.
Ans. Govt of India, 16 July 1965, head cater anand ( Gujarat).
9. Chemistry of milk.
Ans. Protein, lipids.
10. Milk colour.
Ans. Pigment.
11. Pasteurization of milk.
Ans. Pathogenic, HTSC, LDLT.
12. UST milk.
Ans. Ultra high tempreture milk( 135).
13. Micro biology milk.
Ans. Study of micro organism and related to milk.
14. Storage tempreture milk.
Ans. 4 degree.
15. How to do fat test of milk.

16..dairy processing.
Ans. Milk ko collect Karna.
17. Milking method name.
Ans. Hand milking method.
18. Harmonization .
19. Cow disease..
20. Competitors of amul company.
Ans. Amul, Saras.
21.AMUL form form.
Ans. Anand milk united limited.
22. Lactose lactic acid.
Ans. Person, milk digestion.
23. Keratin .
Ans. Pigment, photo synthensis.
About Manoj Sharma – An Interview specialist and English pedagogue. Author of 4 books.

0ur New channel – https://www.youtube.com/c/VlogbyManojSharma

Amazon PD CLASSES Books –
70 ways of spoken English – https://amzn.to/2QeHcxw

Universal Interview and Group discussion book – https://amzn.to/32l9vjk

MR Interview Book – https://amzn.to/34qwah9

Our 4th Book – God Father of English Grammar
Dairy interview questions
dairy queen interview questions
dairy queen interview
mother dairy interview questions
dairy technology interview questions
dairy nz interview questions
dodla dairy interview
amul dairy interview questions
dairy queen interview attire
dairy queen interview questions and answers
interview at dairy queen
dairy farmers of america interview questions
what to wear to a dairy queen interview
what to wear to a dq interview
byrne dairy interview questions
dairy chemist interview questions
dairy farmer interview questions
dairy farm interview
dairy industry interview questions
dairy job interview questions
dairy queen job interview questions
dairy queen job interview
dairy farm job interview questions
dairy microbiology interview questions
dairy farm manager interview questions
milk dairy interview questions
dairy plant interview questions
dairy princess interview questions
dairy queen interview process
sabar dairy interview questions
dairy queen second interview
dairy queen open interviews
dairy technologist interview questions
dairy lab technician interview questions
dairy queen job interview tips
woodlands dairy interview questions
interview with dairy farmer
what questions do they ask at a dairy queen interview

English speaking videos –

INTERVIEW Videos –

Group Discussion –

Body Language –

Bank Interview –

MR Interview –

डेयरी फार्म हाउस देश में डेयरी फार्म की मांग और इससे जुड़ा मुनाफा (Indian Dairy Farm) कृषि एवं फार्मिंग
Cabin Crew –

Whether you are a citizen of India or Pakistan, Bangladesh, Nepal, or a NRI, non resident Indian or Pakistani settled in Dubai, Canada, US, UK, Australia, Italy, Greece etc., you must watch this English (PERSONALITY DEVELOPMENT) learning video of PD CLASSES RAJASTHAN
Be a part of our fb page –
7th day personality Development Classes
#Dairyfarm #amuldairy #dairyqueen #farming #dairymilk
Avail our 3rd book to learn English at
home – ’70 ways of Spoken English’
डेयरी फार्म (Dairy Farm Business)
youtube.com/c/PDCLASSESRajasthan
google.com/+PDCLASSESRajasthan
in.linkedin.com/in/pdclasses

Welcome for the next 7 days coaching from PD CLASSES (Food & Accommodation are arranged from PD Classes)
Or
Online Course
Or
Books
My equipments
Ring light – https://amzn.to/31AEmJg
Mike – https://amzn.to/34pGSUI

Our social links –
Website – http://pdclassessgnr.in

Facebook: http://www.facebook.com/pd.classes

Instagram: https://www.instagram.com/pd.classes

Don’t forget to suggest our channel to someone who needs it:- https://youtube.com/c/PDCLASSESRajasthan
—–Thank You for Watching—–
PD CLASSES

Source